Intim gyantázás

Neked is gondot okoz az intim területek szőrtelenítése? Ne aggódj, nem vagy egyedül, sok nő és férfi küzd ezzel a problémával. Ha érzékeny a bőröd, ha már unod a borotválást, ha nincs időd az epilátorral hosszasan bajlódni, akkor mindenképpen a gyantázás lesz az ideális megoldás számodra.

Hogyan történik az intim gyantázás?

Amikor először jársz nálam az intim gyantázást mindig egy kis beszélgetés előzi meg. Megkérdezem, hogy vannak-e esetleg kérdéseid vagy bármi, amit el szeretnél mondani nekem. Csak akkor kezdjük el a gyantázást, ha kellőképpen felkészültél rá. Megértem, hogy elsőre nagyon nehéz neked így kitárulkozni valaki előtt. Végig azon leszek, hogy a lehető legjobban megnyugtassalak, figyelek rád meglátod. Ha úgy komfortosabb számodra viselhetsz egyszer használatos, higiénikus tanga bugyit a kezelés közben, melyet én biztosítok számodra. Különösen ügyelek a megfelelő higiéniára, ezért a gyantázást gumikesztyűben végzem, illetve egyszer használatos papírlepedőt és spatulát használok.

Gyantázáshoz antiallergén, a legmodernebb technológiájú elasztikus gumigyantát használok. Ezt speciálisan az intim testrészek gyantázásához fejlesztették ki. Ez a gyanta egyedülálló a piacon és az alacsony olvadáspontja mellett a másik nagy előnye, hogy nem a bőrhöz tapad, hanem csak a szőrszálakhoz es azt öleli körül. Így amikor letépem, nem nyúzza a bőrt, nem okoz hámsérülést.

A bőr megfelelő előkészítése után megkezdjük a gyantázást. Spatulával viszem fel és kézzel tépem le, egy gyors és határozott mozdulattal. Ha szükséges még egyszer visszamegyek a területre. Ha végeztünk a gyantázással a benőtt szőrszálakat és az esetlegesen túl rövideket, amik még ott maradtak csipesszel távolítom el. Legvégül eltávolítom a gyanta maradványait, fertőtlenítem bőrödet és bekenem nyugtató és gyulladáscsökkentő hatóanyagokat tartalmazó krémgéllel.

Intim gyantázás - Soós Ágnes kozmetikus

Mire figyelj a gyantázás előtt:

  • Győződj meg róla, hogy a gyantáztatni kívánt szőrszálak megfelelő hosszúságúak-e. Ez azért fontos, mert ha a szálak nem elég hosszúak, akkor a gyanta úgymond nem tud mibe belekapaszkodni, így a kezelés nem lesz elég hatékony. A megfelelő hosszúság fél-egy centi. Ha hosszabb semmi gond, azon tudok segíteni
  • Kerüld a testápoló használatát aznap, mert a többsége olajos hatású és ez megnehezíti a gyanta tapadását.

Mire figyelj a gyantázás után:

  • Fontos, hogy kerüljük a fertőzés lehetőségét, ezért gyantázás után minimum 24 óráig semmiképp nem ajánlatos napozni, szoláriumba, szaunába, gőzkamrába, úszómedencébe vagy jakuzziba menni.

Intim gyanta menstruáció alatt?

Természetesen tampon használata mellett semmi akadálya nincs. A nők többségének ilyenkor alacsonyabb a fájdalomküszöbe, de van aki ilyenkor kevésbé érzékeny a plusz fájdalomra. Egyéni érzékenységedtől függ, hogy vállalod-e a kezelést.

Milyen időközönként érdemes megismételni?

Ez is teljesen egyéni, mindenkinek a szőrnövekedési ciklusától függ. Akinek gyorsabban nő, annak érdemes 3-4 hetente, akinek lassabban 4-6 hetente. A lényeg, hogy megfelelő hosszúságú legyen gyantázás előtt (fél-egy centi).

Otthoni ápolás:

Rendszeres gyantázáskor a szőrszálak elvékonyodnak, ezért különösen fontos odafigyelni, hogy a szőrszálak ki tudjanak nőni. Az elvékonyodott szőrszál már nehezebben tudja átszakítani a bőrt és így szőrbenövések, gyulladások keletkezhetnek. Ennek elkerülése érdekében érdemes hetente egyszer leradírozni a bőrt és figyelni annak megfelelő hidratáltságára is. Különösen akkor fontos radírozni, mikor már látod, hogy kezdene kinőni. Ilyenkor a legfontosabb a megvastagodott szarutól felszabadítani a bőrt. Ha ezeket betartod nagy valószínűséggel elkerülheted a nem kívánt szőrbenövést.

Gyantázás árak

Részleges intim gyantázás – 4500 Ft
(Szeméremdomb és bikinivonal szőrtelenítése)

Részleges intim gyantázás – 5500 Ft
(Bikinivonal, szeméremdomb és szeméremajkak szőrtelenítése)

Teljes intim gyantázás – 6500 Ft
(Bikinivonal, szeméremdomb, szeméremajkak, gát, ánusz, fenék belső ív teljes szőrtelenítése)

Csak bikinivonal – 2500 Ft

Teljes intim gyantázás – 11500 Ft
(Szeméremdomb, hímvessző, herezacskó, gát, ánusz, fenék belső ív  szőrtelenítése)

Részleges intim gyantázás – 9500 Ft
(Szeméremdomb, herezacskó, hímvessző és gát szőrtelenítése)

Fecske vonaláig – 12500 Ft
(Szeméremdomb, hímvessző, herezacskó, gát, ánusz, fenék belső ív teljes gyantázása, illetve a combhajlat szőrtelenítése egy képzeletbeli fecske fazonú alsónadrág vonaláig)

Boxer vonaláig – 14500 Ft
(Derék vonal, szeméremdomb, hímvessző, herezacskó, gát, ánusz, fenék belső és külső íveinek teljes gyantázása, illetve a combok szőrtelenítése egy képzeletbeli boxer fazonú alsónadrág vonaláig)

 

Kapcsolat

Soós Ágnes
Telefon: 06-30-744-2820
1141 Budapest
Kalocsai utca 105. 2 emelet / 9.

Nyitvatartás

Nyitvatartás – bejelentkezés alapján
Bejelentkezés telefonon: 06-30-744-2820

Bankkártyás fizetés

Az igénybe vett szolgáltatásokat és a kezelések otthoni folytatásához választott termékeket már bankkártyával is fizetheted!

Soós Ágnes kozmetikus - Bankkártyás fizetés