A Klasszikus nagykezelés, vagy más néven hagyományos nagykezelés tisztítással, elengedhetetlen része a bőrápolásnak. Ahhoz, hogy komolyabb hatóanyagos arckezelést alkalmazzunk, előtte arra mindenképpen szükséges előkészíteni a bőrt. Ezt az elhalt hámsejtek eltávolításával és a bőr kitisztításával érdemes kezdeni. Ha ez elmarad, a kezeléshez alkalmazott értékes hatóanyagok nem jutnak el oda, ahol éppen szeretnénk beavatkozni a szervezet működésébe. Így viszont a várt hatás is elmarad, mert az elhalt hámsejtek elnyelik a hatóanyagolat, ezzel akadályozzák a mélyebb rétegekbe való bejutást. Ha viszont megnyitjuk számukra az utat, a hatóanyagok akadálytalanul érkezhetnek a célba, ahol ötször-tízszer hatékonyabban fejthetik ki hatásukat, mit egy ki nem tisztított bőr esetén, tehát a tisztításos arckezelés minden hatóanyagos kezelés alapja.

Hatásai:

A bőr kitisztul, fellélegzik. A problémás bőr egyre tisztább, probléma mentesebb lesz
Az arcmasszázs ellazít, oldja a stresszt, táplálja a bőrt, miközben bőröd megszépül, te feltöltődsz.

Milyen gyakran érdemes jönni?

Anti aging kúra előtt célszerű elvégezni, hogy a kúra alkalmai alatt alkalmazott értékes hatóanyagok hatékonyabban fejthessék ki hatásukat.
Problémás bőr esetén javasolt 4 hetente elvégezni a kezelést, hogy a bőr megszabaduljon a túlzott faggyútermelés által felszaporodott komedóktól.
Fenttartó kezelésként 6-8 hetente érdemes elvégezni a kezelést.

A kezelés tartalmazza:

  • Bőrdiagnosztikát
  • Bőröd letisztítását, tonizálását
  • Bőröd radírozását bőrtípusnak megfelelő peelinggel
  • Gőzölést
  • Pattanások, mitesszerek eltávolítását
  • Bőröd fertőtlenítését és Vio** kezelést
  • 20′ Arcmasszírozást a bőrödnek megfelelő krémmel
  • Fényvédő és befejező krémezést
  • Javaslatot az otthoni kezelésre

Kiválóan kiegészíthető LED fényterápiás kezeléssel!

*A Vio kezelés hatására az erek kitágulnak, a bőr lokális vérellátása javul. A sejtek tápanyagellátása fokozódik, így gyorsítja a bőr regenerálódását. A keletkező ózon kiválóan alkalmazható a kezelés utáni fertőtlenítésre, összehúzásra, vagy a faggyúmirigyek túlműködésének beszabályozására. Enyhe szárító hatása miatt látványosan javítja a seborreás (zsíros) bőr állapotát.

A kezelés ára: 9 000Ft/alkalom, a kezelés időtartama: 90perc

Kapcsolat

Soós Ágnes
Telefon: 06-30-744-2820
1141 Budapest
Kalocsai utca 105. 2 emelet / 9.

Nyitvatartás

Nyitvatartás – bejelentkezés alapján
Bejelentkezés telefonon: 06-30-744-2820

Bankkártyás fizetés

Az igénybe vett szolgáltatásokat és a kezelések otthoni folytatásához választott termékeket már bankkártyával is fizetheted!

Soós Ágnes kozmetikus - Bankkártyás fizetés