Wiener Aromaterápiás Testfáslizás

Karcsúsító aromaterápiás testfáslizás négyszeres hatékonysággal: karcsúsít, narancsbőrt eltüntet, striát halványít és kötőszövetet regenerál – mindössze 50 perc alatt!

Az aromaterápiás fáslizó módszer olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni. A módszer hideg-meleg effektuson alapul.
A Wiener testfáslizás során a hatóanyagokban lévő illóolajok erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A Wiener testtekercselés elő és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.

A fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területig végzem, 3-4 db speciális fáslival. Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területkről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok. A Wiener testtekercselés éppen azért ennyire hatékony, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80-%-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja!

A kezelés folyamata
A kezelendő helyekre vékony rétegben bemasszírozom a megfelelő aromaolajat. Ezt követően a Vendéget betekerem a hatóanyaggal átitatott fáslikba. A fáslizás közvetlen a térd felett kezdődik, a combokon és fenéken keresztül egészen a mell alatti területig. Ezután nejlonfóliával betakarom és a Vendég 50 percet fekve tölt a kezelőágyon. Ezután a fáslikat eltávolítom és befejezésként bemasszírozom az utókezelő gélt.

Wiener Aromaterápiás Testfáslizás Alakformálás- Soós Ágnes kozmetikus

Fontos információk:

  • A Wiener testfáslizás kezelés előtt a Vendég 3-4 órával nem vehet magához szilárd ételt, mert egyébként a szervezet a vérben található tápértéket használja fel és nem a lerakódott tartalékokat égeti el!
  • A kezelés után 2 óráig ne zuhanyozzon és ne napozzon vagy szoláriumozzon.

Kinél nem alkalmazható a Wiener testtekercselés?

Mivel a Wiener aromaterápiás karcsúsító kezelés egy hideg eljárás, ezért nem megterhelő a szervezet számára, így kevés azon esetek száma, mikor használatát mégsem javaslom. Általánosan mondható, hogy a módszer használata nem javasolt súlyos betegségek esetén, diabetes, keringés- légzési- és szívproblémák esetén, terhesség és szoptatás valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, allergiás reakciók esetén.

Wiener Aromaterápiás testfáslizás ára

Ha csak ki szeretnéd próbálni: 1 alkalom – 3 fáslival: 7.500Ft

Bérletek:

5+1 alkalom – 3 fáslival: 37.500Ft

10+2 alkalom – 3 fáslival 75.000Ft

További fáslik használata kezelésenként: 1.500Ft/db/alkalom

 

Kapcsolat

Soós Ágnes
Telefon: 06-30-744-2820
1141 Budapest
Kalocsai utca 105. 2 emelet / 9.

Nyitvatartás

Nyitvatartás – bejelentkezés alapján
Bejelentkezés telefonon: 06-30-744-2820